Huisregels

Om misverstanden te voorkomen heeft de praktijk een aantal huisregels. Wanneer je een afspraak maakt, ga je automatisch akkoord met de onderstaande regels.

  • Je kunt alleen op afspraak langskomen. Neem contact op om een afspraak te maken.
  • Hygiëne is belangrijk. Er wordt gezorgd voor een prettige werkruimte en schone handdoeken. Het is fijn als jij ook aan hygiëne denkt.
  • Tijdens de massage staat je mobiel uit of in ‘vliegtuig stand’.
  • Je kunt beter een uur voor de behandeling niet meer eten.
  • De praktijk is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.
  • Je kunt kosteloos annuleren tot 24 uur voor de behandeling. Bij annulering binnen 24 uur ontvang je een volledige factuur.
  • De praktijk geeft GEEN erotische massages.
  • Indien medische informatie achter gehouden wordt waardoor massage niet wenselijk is, kan de praktijk niet aansprakelijk gesteld worden.

Belangrijk

Wanneer je voor het eerst komt krijg je een aantal vragen die te maken hebben met je gezondheid. Het is belangrijk deze naar waarheid te beantwoorden. Wanneer je ziek bent, blessures hebt of bijvoorbeeld zwanger bent kun je met massage onnodige risico’s lopen.

Anderen over Anicha Massage

Marette: "Maartje zorgt ervoor dat ik soepel naar huis kan. Ik werk in de zorg en zit met regelmaat helemaal vast. Daarnaast heeft mijn man 2 keer een hernia gehad en Maartje zorgt ervoor dat het goed blijf gaan. Wij kunnen echt niet zonder deze behandelingen"

Klant: "Elke keer weer een heerlijke ontspanningsmassage, maar ook vastzittende knopen worden vakkundig aangepakt. Zo kun je er weer even tegenaan!"

Natascha: "Ik kom voor een massage bij Maartje. Nu ik 20 weken zwanger ben overlegd Maartje wat voor mij nog goed voelt. Ik heb een heerlijke ontspanningsmassage mogen ontvangen!"

Meer over Anicha Massage

Mijn naam is Maartje van de Sluis. Ik ben betrokken, direct, zorgzaam en wil mensen graag ondersteunen bij het vinden van hun verbinding tussen lichaam en geest.

Anicha komt uit het Sanskriet. Het betekent verandering en dat is precies wat ik graag bij jou wil bereiken met mijn massages. Een positieve bijdrage, zodat jij weer lekker in je vel zit.

Doe je lichaam & geest een plezier:

Kom helemaal tot jezelf met een heerlijke massage