Informatie & prijzen

Massage

 

Waarom een massage?

Elk mens heeft spanningen. Soms kun je zelf de spanningen loslaten en andere keren zit de spanning vast in je lichaam: spieren, weefsels, gewrichten enzovoorts. Dit kan leiden tot klachten.

Massage brengt weer balans tussen lichaam en geest en helpt je zo beter met spanningen om te gaan. Kom op bezoek en ervaar zelf een heerlijke massage. Het is ook mogelijk cadeaubonnen voor iemand anders te kopen.

Prijzen zijn inclusief BTW. Betalingen kunnen contant of per bank voldaan worden.

Wil je bijvoorbeeld een kortere behandeling, stoelmassages voor bedrijven of juist meer behandelingen? Neem vooral even contact op!

Anderen over Anicha Massage

Marette: "Maartje zorgt ervoor dat ik soepel naar huis kan. Ik werk in de zorg en zit met regelmaat helemaal vast. Daarnaast heeft mijn man 2 keer een hernia gehad en Maartje zorgt ervoor dat het goed blijf gaan. Wij kunnen echt niet zonder deze behandelingen"

Klant: "Elke keer weer een heerlijke ontspanningsmassage, maar ook vastzittende knopen worden vakkundig aangepakt. Zo kun je er weer even tegenaan!"

Natascha: "Ik kom voor een massage bij Maartje. Nu ik 20 weken zwanger ben overlegd Maartje wat voor mij nog goed voelt. Ik heb een heerlijke ontspanningsmassage mogen ontvangen!"

Meer over Anicha Massage

Mijn naam is Maartje van de Sluis. Ik ben betrokken, direct, zorgzaam en wil mensen graag ondersteunen bij het vinden van hun verbinding tussen lichaam en geest.

Anicha komt uit het Sanskriet. Het betekent verandering en dat is precies wat ik graag bij jou wil bereiken met mijn massages. Een positieve bijdrage, zodat jij weer lekker in je vel zit.

Doe je lichaam & geest een plezier:

Kom helemaal tot jezelf met een heerlijke massage