Meer over

Anicha Massage

 

Mijn naam is Maartje van de Sluis. Ik ben betrokken, zorgzaam, direct en wil mensen graag ondersteunen bij het vinden van hun verbinding tussen lichaam en geest.

Naast dat ik al 30 jaar in de gezondheidszorg werk, ben ik steeds meer bezig met aandacht voor de mens vanuit holistisch perspectief. Masseren vanuit bodymind benadering is hier een belangrijk onderdeel van.

Anicha komt uit het Sanskriet. Het betekent verandering en dat is precies wat ik graag bij jou wil bereiken met mijn massages. Een positieve bijdrage, zodat jij weer lekker in je vel zit.

Anderen over Anicha Massage

Marette: "Maartje zorgt ervoor dat ik soepel naar huis kan. Ik werk in de zorg en zit met regelmaat helemaal vast. Daarnaast heeft mijn man 2 keer een hernia gehad en Maartje zorgt ervoor dat het goed blijf gaan. Wij kunnen echt niet zonder deze behandelingen"

Klant: "Elke keer weer een heerlijke ontspanningsmassage, maar ook vastzittende knopen worden vakkundig aangepakt. Zo kun je er weer even tegenaan!"

Natascha: "Ik kom voor een massage bij Maartje. Nu ik 20 weken zwanger ben overlegd Maartje wat voor mij nog goed voelt. Ik heb een heerlijke ontspanningsmassage mogen ontvangen!"

Mijn massage specialisatie

Klassieke massage:
Deze vorm is de basis voor een massage. Hiermee kan zowel ontspannend als revitaliserend worden gemasseerd.

Holistic Pulsen:
Dit is het ritmisch schudden van het lichaam, dit geeft een diepe ontspanning van binnenuit.

Stretchen:
Activeert de doorstroming van energie en geeft ruimte.

Bindweefsel massage:
Activeren van het zelfhelend vermogen. laag voor laag wordt er naar de klacht toegewerkt.

Energetische massage:
Loslaten van blokkades, contact met innerlijk en gevoel.

Doe je lichaam & geest een plezier:

Kom helemaal tot jezelf met een heerlijke massage